Rintamamiestalo.fi etusivulle

Projekteja

Webmasterin oma rintamamiestalo-projekti on luonnollisesti tällä listalla ensimmäisenä. Sivulla esiintyvä talo on rakennettu vuosien 1954 ja -60 aikana. Talo oli hankittaessa vuonna 2002 lähes alkuperäisessä kunnossa ja siitä lähtien on remonttia tehty alkuperäistä mahdollisuuksien mukaan vaalien. Sivuilla juttua ja kuvia mm. lattia, keittiö ja ulkovuoraus remontista. Kuvia ja tekstiä tulee kun remontti etenee.
Lempilä "Talo on nimetty Lempiläksi - alkuperäinen omistaja oli rouva Lempi, joten nimi hänen mukaansa. Kesäkuun alussa pääsimme talomme kimppuun. Perusajattelumme pohjautuu siihen, että teemme itsellemme kotia, vanhaa kunnioittaen, mutta nykyaikaistamalla kaiken tarpeellisen."
piparkakkutalo.blogspot.com - blogging the life of our little house "Wow. Living next to nature is lots more fun than we originally thought. Hopefully there will be lots of time to spend sitting and admiring the little things when big renovation things settle down a bit......."
Hiiroset "Muutimme punaiseen tupaamme, 1954-valmistuneeseen rintamamiestaloon, marraskuun alussa 2000. Talo oli ollut kesän tyhjillään ja edellinen asukki tehnyt joitakin remontteja. Tullut WC ja sauna sisälle..."
Me Tilalliset: "Kun yli viisikymppinen talo ja 2 x kolkyt-ja-risat kohtasivat, lempi leiskahti. Tämä on tarina tuon kohtaamisen seurauksista."
Kalliopohja rintamamiestalo: "Tuli lauantaina tehtyä hieman pihahommia, toinen sorakasa tuli käytetyksi ja yksi pihan kolmesta pienikokoisesta tuijasta sai siirtyä..."
Oma talo, oma lupa: "Kuka sitä ei haaveilisi omakotitalosta? Itse olen pitänyt sitä aina pitkän tähtäimen tavoitteena, asiana, joka on edessä elämässä kolmenkympin rajapyykin jälkeen. Toisin kävi."
Peltola: "Remontin kohteena on v.1945 rakennettu ns. "rintamamiestalo" Oulun Peltolan kaupunginosassa. Kyseessä on Puutalo Oy:n malli Osakoto II, alunperin kahden perheen asunnoksi suunniteltu..."
Jaanaba: "Talo ostettu 22.8.2006, remontti alkaa ja jatkuu varmasti sanoisinko vuositolkulla."
Tatu Kosonen: "Perheemme muutti lokakuussa 2005 Ylämaalle, Lappeenrannan ja Vaalimaan puoliväliin. Omakotitalo on mielestämme aina ollut se "ainoa oikea" asumismuoto, joten kieltämättä suupielet vetäytyvät hymyyn... :-)"
Lahkomyllynpolku. "Talo joen rannalla eli tarinoita siitä kuinka meistä tuli tilanomistajia."
Tammirinne: "Keittiö sai uuden ilmeen täydellisessä remontissa. Keittiöstä purettiin loputkin siitä vanhasta leivinuunista, joka perä ylettyi ruokahuoneeseen asti. Laitettiin patterikin, koska sellaista..."
Launosten asema: "Olemme aloittaneet toukokuussa v.2002 Lopella , Launosten kylässä sijaitsevan asemarakennuksen kunnostuksen. Talo on rakennettu n. v.1912 ja se on tehty silloisesta rakennustavasta poiketen..."
Hiirulan elämää...: "---------Remontin realismia elämän keskellä-------- "
Talo Aurela. "Talomme on vuonna 1939 rakennettu purueristeinen, rintamamiestalotyylinen puutalo. Se sijaitsee Helsingissä ja on ollut ennen meitä yhden perheen omistuksessa."
Remonttilaatikko. "Rakennettu v. 1954, laajennettu v. 1961 yksiön verran Ulkomitat 9 x 11 m, laajennus 4 x 8 m 147,5 neliötä, laajennuksessa 29 neliötä..."
rintsari.miks.fi

Sivulla on vieraillut laskurin asentamisen jälkeen (16.9.2004) Ilmainen www-laskuri kävijää.
Site Meter